Vissza a főoldalra  
 
 
 
   Keresés  
KüldetésünkGalériaSzavazás
Amit már megvalósítottunk
 
 
Amit már megvalósítottunk
Új tájékoztató utcatáblák
Lakossági ötlet, képviselői kivitelezés
2009-ben egy lakótársunk azért kereste fel ötletével Makrai Zsoltot, hogy a Nagymező utcában az egyes tömbbelsőkben lévő bonyolult házszámozás miatt javasolja tájékoztató utcanév táblák kihelyezését.
Tovább...
Épülhet kisállat temető
Az építési szabályzat módosítását javasolták
Hamarosan Vácon is létesülhet kisállat temető, miután a képviselő-testület megszavazta a két lokálpatrióta képviselő erre vonatkozó javaslatát 2010 nyarán.
Tovább...
Megmenekülhet a GE-sporttelep
Egységes támogatás képviselőink javaslatára
Mint ismeretes, a GE a váci gyára bezárása mellett döntött 2010. év elején, így még inkább bizonytalanná vált a régóta használaton kívüli Törökhegyi utcai sporttelep jövőbeni hasznosítása.
Tovább...
Bot nélkül, fényképezőgéppel
Ismét parkőr Alsóvárosban
Több mint két évtizedes szünet után 2009 tavaszától újra parkőr felügyeli a rendet Alsóváros két választókörzetének közösségi területein.
Tovább...
Csak 8 órától kell parkolási díjat fizetni
Könnyítés az autós szülőknek
Az Eötvös utcai óvoda mellett jelentette be Makrai Zsolt és Ferjancsics László 2010 elején, hogy az óvodába és iskolába gyermeküket szállító szülők parkolását szeretnék megkönnyíteni.
Tovább...
Akár ingyen is hívható a hivatal
Egyhangú támogatást kapott a képviselői javaslat
A 2009 decemberi képviselő-testületi ülésen Ferjancsics László kérte a jegyzőt, hogy dolgozza ki azon feltételeket, amelyek lehetővé teszik a polgárok számára az olcsóbb telefonos ügyintézést.
Tovább...
Adós nem szolgáltathat a városnak
Nem rendelhetnek végrehajtás alatt álló cégtől
2010-től nem rendel szolgáltatást olyan vállalkozásoktól az önkormányzat, amelyeknek bármilyen tartozása van a város felé, erről döntött a képviselő-testület, amikor elfogadta Ferjancsics László javaslatát.
Tovább...
Nyilvánosak az előterjesztések
Testületi jegyzőkönyvek a honlapon
2010 januárjában fogadta el a képviselő-testület Ferjancsics László és Makrai Zsolt azon javaslatát, miszerint a nyilvános önkormányzati (bizottsági és testületi) előterjesztések, anyagok felkerülnek a város honlapjára. A képviselők kérésére a jegyző elrendelte, hogy ne csak az indítványok, hanem a döntések (azaz a jegyzőkönyvek) is kapjanak nyilvánosságot a www.vac.hu oldalon.
Korábban érkezik az egyesületi támogatás
Javaslat a civilekért
2010 januárjától kevesebbet kell várniuk a jogerősen bejegyzett egyesületeknek, alapítványoknak a városi költségvetésből címzett támogatásként megítélt juttatások megérkezésére. Ferjancsics László képviselő indítványát a képviselő-testület nagy többséggel fogadta el, így a jövőben a testületi vagy bizottsági döntést követő 15 napon belül ki kell fizetni a támogatást. Ettől eltérni csak külön írásos, kétoldalú megállapodás alapján lehet.
Új mászóka a Damjanich téren
Városunk legmagasabb játéka
2009-ben néhány nappal a Mikulás megérkezése előtt vehették birtokukba az alsóvárosi gyermekek azt a nagyméretű mászókát, amelyet Ferjancsics László képviselő kezdeményezésére állítottak fel a Damjanich téri parkban.
Tovább...
1-10 11-15
 
   
 
Figyelmébe ajánljuk
Repült Vác alpolgármestere – közel millióért, luxusban
Miután megszavazta az önköltséges utazást közpénzen, busines classon utazott Japánba Mokánszky Zoltán
Tovább...
Mely képviselők randalíroztak???
Nyílt levél a kormánypártiak részére
Tovább...
Kamu volt a váci híd ígérete
Még nőhet is a Gödöllői út terhelése
Tovább...
 
             
Kapcsolat | Felhasználási feltételek
A Vácért Lokálpatrióta Egyesület hivatalos honlapja. Minden jog fenntartva. Copyright © 2011