Vissza a főoldalra  
 
 
 
   Keresés  
KüldetésünkGalériaSzavazás
Makrai Zsolt
Nagy Zoltán
Schenk Lajos
Ferjancsics László
Sebőkné Kunos Irén
Szieber Mátyás
 
 
Makrai Zsolt
életrajza
A lokálpatrióták, a városukat szeretők és azért tenni is akarók Vácon is sokan vannak. Az alábbiakban igen aktív segítőinket és a Vácért Lokálpatrióta Egyesület néhány tagját mutatjuk be.

MAKRAI ZSOLT a Földváry téri lakótelepen élő lelkes városépítő lokálpatrióta. A váci gimnázium német szakán érettségizett, később közlekedésmérnökként, majd logisztikai szakmérnökként végzett a győri főiskolán. Húsz éve veszélyesáru logisztikával foglalkozik, mely területen az ország egyik legelismertebb szakemberévé vált.

Kiváló képességeinek hosszú évek óta városunk is hasznát látja. A fejlesztések meggyorsítása érdekében négy esztendőn át a képviselő-testület munkájában is szerepet vállalt. A város hosszú éveken keresztül számos fontos tanácsát, javaslatát fogadta meg.

A győri főiskolai évek kivételével egész életében Vácott élt. Élete párjával, Mártával itt neveli három gyermekét, a kilencéves Nándort, a hétéves Dénest és a hároméves Vincét. Szavatartó, szerény, nyíltszívű ember. Ezért fordulnak hozzá tanácsért és segítségért olyan gyakran a váciak.

 
   
 
Figyelmébe ajánljuk
Repült Vác alpolgármestere – közel millióért, luxusban
Miután megszavazta az önköltséges utazást közpénzen, busines classon utazott Japánba Mokánszky Zoltán
Tovább...
Mely képviselők randalíroztak???
Nyílt levél a kormánypártiak részére
Tovább...
Kamu volt a váci híd ígérete
Még nőhet is a Gödöllői út terhelése
Tovább...
 
             
Kapcsolat | Felhasználási feltételek
A Vácért Lokálpatrióta Egyesület hivatalos honlapja. Minden jog fenntartva. Copyright © 2011