Vissza a főoldalra  
 
 
 
   Keresés  
KüldetésünkGalériaSzavazás
Makrai Zsolt
Nagy Zoltán
Schenk Lajos
Ferjancsics László
Schlenk Antal
Sebőkné Kunos Irén
Szieber Mátyás
 
 
Ferjancsics László
életrajza
A lokálpatrióták, a városukat szeretők és azért tenni is akarók Vácon is sokan vannak. Az alábbiakban igen aktív segítőinket és a Vácért Lokálpatrióta Egyesület néhány tagját mutatjuk be.

FERJANCSICS LÁSZLÓ régi váci család sarja. Dédszülei egykor családias kisvendéglőt működtettek Alsóvároson. Sokan jártak ide helyből és a környékbeli falvakból is, hogy jóféle étkek és borok mellett beszéljék meg az élet, a város és a nagyvilág dolgait.

Talán ez a családi hagyomány az oka annak, hogy bár gépésztechnikusként kezdte pályafutását, érdeklődése a váci gépipari szakközépiskola befejezése és a technikusi oklevél megszerzése után csakhamar az emberi értékek képviselete és a humán tudományok felé fordult. Előbb újságíró iskolát végzett, majd a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán szerzett főiskolai, majd egyetemi diplomát. Számos multinacionális és hazai cég bízta rá dolgozói kiválasztását és vállalati kommunikációjának megoldását.

2010-ben a Munkaügyi Közvetítői és Döntőbírói szolgálat tagjává nevezték ki. Szívügyének azonban tősgyökeres váciként és családapaként is városunk jövőjét tekinti. Nem véletlen, hogy Alsóvároson négyszer (1990., 1998., 2002., 2006.) kapott bizalmat  az önkormányzati választásokon, és 2002-től 2006-ig a város alpolgármestereként is dolgozott. 2014-ben az Együtt és a Vácért Lokálpatrióta Egyesület listavezetőjeként kapott képviselői mandátumot.

Barátságos, sokféle értékre nyitott, igazságkereső ember, aki leginkább Vác és Alsóváros ügye iránt elkötelezett. Feleségével, Gabriellával aki diagnosztikai diplomáját az egészségügyben hasznosítja nevelik tizenhárom esztendős gyermeküket, Inezt.

 

 

 

 
   
 
Figyelmébe ajánljuk
Balesetveszélyes 21 váci játszótér
Tojnak a testületi utasításra
Tovább...
Törölték a köztartozásmentesek adatbázisából Petőt
Az adóhatósághoz fordulhatnak az alpolgármester ügyében
Tovább...
Fördős titkolt és megsemmisített
Bírósági ítélet: nem titkolható a jegyzőkönyv
Tovább...
 
             
Kapcsolat | Felhasználási feltételek
A Vácért Lokálpatrióta Egyesület hivatalos honlapja. Minden jog fenntartva. Copyright © 2011