Vissza a főoldalra  
 
 
 
   Keresés  
KüldetésünkGalériaSzavazás
Híreink
 
 
A térfigyelők fele sem működik
Csendben megszüntettek kamerákat
2018.09.03.
Az önkormányzat által felszereltetett harminc térfigyelő kamerának jelenleg még a fele sem működik. Ezt tapasztalta a Vácért Lokálpatrióta Egyesület önkormányzati képviselője, amikor pénteken megtekintette a rendszert.

 

A képviselő azért kért engedélyt a kamerák képét mutató rendszer működésének megnézésére, mert egy Rácz Pál utcai lakó arról értesítette, hogy hiába kívánta az autója sérüléseinek körülményeinek tisztázására az ottani önkormányzati térfigyelő képeit is igénybe venni, arról tájékoztatták, hogy a kamera nem működik. Mint Ferjancsics László is szembesült vele, nem csak ez a kamera, hanem másik 17 sem működött a múlt héten. Ezek között van 12 olyan, amelyeket pályázati pénzből épített ki a város három évvel ezelőtt. Kiderült az is, hogy a Fördős Attila vezette önkormányzat regnálása alatt több, korábban létesített kamerát lényegében megszüntettek, és erről még a képviselőket sem tájékoztatták. Ezek között van a Törökhegyi utcai, a Rácz Pál utcai, a Deákvári főtéri, a vasútállomási, a Hattyú u. - Csányi L. krt. és a Földváry tér - Zöldfa u. kereszteződésben lévő is.

A lokálpatrióta képviselő szerint azok, akik ezeken a helyeken látják az oszlopokon a dobozokat és a kamerákat, eddig egy hamis biztonságérzetben lehettek. A Vácért Lokálpatrióta Egyesület emlékeztet rá, hogy a korábbi önkormányzatoknál személyzet figyelte a kamerák képét, a jelenlegi Fördős-érában ez sincs. Az egyesület véleménye szerint a kamerarendszer hasonlóképpen elhanyagolt és gazdátlan, mint a városüzemeltetés más része, például a köztisztaság területe. A lokálpatrióták szerint a városnak sürgősen pénzt kell biztosítani a gondok orvoslására.

Vissza az előző oldalra
 
   
 
Figyelmébe ajánljuk
Mely képviselők randalíroztak???
Nyílt levél a kormánypártiak részére
Tovább...
A Tiborcz-ügy váci szálai
Kamuzó városvezetők, holding titkosítás – és az első eliosos büntetés
Tovább...
Kamu volt a váci híd ígérete
Még nőhet is a Gödöllői út terhelése
Tovább...
 
             
Kapcsolat | Felhasználási feltételek
A Vácért Lokálpatrióta Egyesület hivatalos honlapja. Minden jog fenntartva. Copyright © 2011