Vissza a főoldalra  
 
 
 
   Keresés  
KüldetésünkGalériaSzavazás
Hogy jobb legyen városunk
 
 
Szlovák és orosz nyelvű adás a kábeltévén?
A lokálpatrióták kezdeményezték a kínálat bővítését
A jövőben akár szlovák vagy orosz nyelvű adás is szerepelhet a Váci Kábeltelevízió Kft. kínálatában. Legalábbis erről tárgyalt a Vácért Lokálpatrióta Egyesület és a kft. vezetése. A lokálpatrióták azért kérték a találkozót, mert szerintük fontos lenne, hogy Vác mindegyik európai testvárosának nyelvén fogható legyen városunkban televíziós adás.

Ennek érdekében azt kérték, hogy a meglévő francia és német nyelvű műsorok mellett esetleg finn, de szlovák nyelvű program (a helyi kisebbségi választás eredménye miatt is) mindenképp kerüljön adásba. Ezen kívül kérték egy orosz csatorna beállítását is, amelyet az orosz nyelvet korábban tanulók jelentős számával, valamint Oroszország jelentőségével is indokoltak.

A kábeltévé vezetése ígéretet tett arra, hogy megvizsgálja az új műsorcsatornák elhelyezésének lehetőségét, de jelezték egyúttal azt is, hogy jogdíj nélküli csatornákat kis eséllyel fognak találni. Ennek ellenére lehetőséget látnak arra, hogy szlovák és orosz műsor is bekerüljön kínálatukba, de ez valószínűleg csak a digitális csatornákon valósulhat meg.

Vissza az előző oldalra
 
   
 
Figyelmébe ajánljuk
Balesetveszélyes 21 váci játszótér
Tojnak a testületi utasításra
Tovább...
Törölték a köztartozásmentesek adatbázisából Petőt
Az adóhatósághoz fordulhatnak az alpolgármester ügyében
Tovább...
Fördős titkolt és megsemmisített
Bírósági ítélet: nem titkolható a jegyzőkönyv
Tovább...
 
             
Kapcsolat | Felhasználási feltételek
A Vácért Lokálpatrióta Egyesület hivatalos honlapja. Minden jog fenntartva. Copyright © 2011