Vissza a főoldalra  
 
 
 
   Keresés  
KüldetésünkGalériaSzavazás
Híreink
 
 
Váci közpénzek a zenekaroknál
Ákostól a kedvenc bácsiig
2018.07.17.
A VéNégy Fesztiválon túl, a hétvégi vigalom előtt érdekes lehet az adatok tükrében azt látni, hogy mennyi váci közpénzbe kerülnek azon együttesek, melyeket a város cégei és egyik intézménye bízott meg fellépésekkel. A Vácért Lokálpatrióta Egyesület adatgyűjtéséből is kiolvasható, hogy a jelenlegi magyar hatalommal szemben kritikus művészek — a rezsimmel lojális előadókkal ellentétben — nem gyakran kapnak teret (színpadot) Vácon.

A fellépési árakat tartalmazó listából — mely az elmúlt négy esztendő költéseiből szemezget — kilóg a 73 esztendős billentyűs-gitáros (és csapatának) fellépése. Ő(k) eddig példátlan módon, utólag, idén áprilisban külön városi plusz finanszírozással került(ek) a vigalom programjába. Bizonyára véletlen összefüggés, hogy egy korábbi interjújában Fördős Attila polgármester egyik kedvenceként emlegette a bácsi korábbi zenekarát.

Az alábbi tények mindegyike hivatalos forrásból származik, a lokálpatrióták több adathoz csak hosszas pereskedések után jutottak hozzá az adatgazda városi szervektől.Vissza az előző oldalra
 
   
 
Figyelmébe ajánljuk
Repült Vác alpolgármestere – közel millióért, luxusban
Miután megszavazta az önköltséges utazást közpénzen, busines classon utazott Japánba Mokánszky Zoltán
Tovább...
Mely képviselők randalíroztak???
Nyílt levél a kormánypártiak részére
Tovább...
Kamu volt a váci híd ígérete
Még nőhet is a Gödöllői út terhelése
Tovább...
 
             
Kapcsolat | Felhasználási feltételek
A Vácért Lokálpatrióta Egyesület hivatalos honlapja. Minden jog fenntartva. Copyright © 2011