Vissza a főoldalra  
 
 
 
   Keresés  
KüldetésünkGalériaSzavazás
Híreink
 
 
Városi kitüntetésre javasoljuk Kácsor Grétát
Kétszeres világbajnoki érmes váci kézilabdás
2018.08.20.
A Vácért Lokálpatrióta Egyesület folyamatosan figyelemmel kíséri és támogatja a váci sportéletet. Civil szervezetként fontosnak tartjuk eredményes versenyzőink, csapataink elismerését, munkájuk erkölcsi és anyagi megbecsülését. Emlékeztetünk rá, hogy korábban is több alkalommal javasoltuk sikeres sportolóink jutalmazását, illetve egyesületünk elnöke is kezdeményezte a Nemzet Sportvárosa címre történő pályázat beadását, amely kitüntető címet Vác 2003-ban el is nyerte.

 

Tagságunk így megkülönböztetett örömmel fogadta a városunk sportéletében zászlóshajóként remeklő kézilabdasport idei kimagasló sikereit. A magas színvonalú helyi utánpótlásképzés bizonyítéka, hogy idén nyáron előbb a magyar női serdülő válogatott tagjaként Bukovszky Anna nyert Európa-bajnoki aranyérmet, majd ifjúsági és junior játékosaink is sorra szereztek dicsőséget klubjuknak és Magyarországnak egyaránt.

Az elmúlt esztendőben váci színekben kézilabdázó és teljesítményével kerettagságot szerző Hornyák Bernadett és Lakatos Rita mellett junior világbajnok lett az ősztől városunk csapatában szereplő Szabó Kitti, illetve a tavalyi váci remeklése után továbbra is itt játszó Suba Sára. Majd az ifjúsági nemzeti csapat tagjaként az ősztől szintén váci mezben pályára lépő Kuczora Csenge vehetett át világbajnoki ezüstérmet.

Mellettük is kiemelkedik azonban a Váci NKSE saját nevelésű tehetsége, Kácsor Gréta. A honi kézilabdasport egyik legígéretesebb reménysége Vácott előbb Ottó Katalin, majd a felnőttek között Szilágyi Zoltán edző irányításával erősíti meg egyre inkább a szakemberek azon véleményét, hogy hosszú évekre meghatározó játékosa lehet sportágának, szerezhet nagyon sok örömet a váci és a magyar kézilabdabarátoknak, szurkolóknak.

Gréta idén nyáron előbb a junior korosztály világbajnokságán volt erőssége a magyar válogatottnak és nyert világbajnoki címet. Majd pár hét múlva az ifjúságiak világ seregszemléjén segítette a nemzeti csapatot világbajnoki ezüstéremhez.

A lokálpatrióta egyesület a kiemelkedő teljesítményéhez szívből gratulál. Egyben bejelenti, hogy az immár kétszeres korosztályos világbajnoki érmes Kácsor Grétát felterjeszti a Vác Város Sportjáért kitüntetésre. Tagságunk nevében kívánunk sikeres pályafutásához jó egészséget és további hasonló eredményeket.

Hajrá Gréta! Hajrá Vác!

Vissza az előző oldalra
 
   
 
Figyelmébe ajánljuk
Repült Vác alpolgármestere – közel millióért, luxusban
Miután megszavazta az önköltséges utazást közpénzen, busines classon utazott Japánba Mokánszky Zoltán
Tovább...
Mely képviselők randalíroztak???
Nyílt levél a kormánypártiak részére
Tovább...
Kamu volt a váci híd ígérete
Még nőhet is a Gödöllői út terhelése
Tovább...
 
             
Kapcsolat | Felhasználási feltételek
A Vácért Lokálpatrióta Egyesület hivatalos honlapja. Minden jog fenntartva. Copyright © 2011