Vissza a főoldalra  
 
 
 
   Keresés  
KüldetésünkGalériaSzavazás
Híreink
 
 
Lesz cirkuszjegyük a kitűnő tanulóknak
A váci lokálpatrióták közbenjárására
2018.07.15.
A Fővárosi Nagycirkusz jóvoltából évek óta ajándékjegyhez juthatnak az általános iskolai kitűnő tanulók. Azonban Vácott idén ez nem ment simán, akadozott az állami gépezet.

Tavaly már a tanévzáró környékén megkaphatták ingyen jegyüket a kitűnő tanulók Vácon, azonban idén nem kaptak értesítést arról, hogy teljesítményükért jogosultak-e erre az ajándékra. Ezért lokálpatrióta szülők „nyomozásba” kezdtek annak kiderítésére, hogy a váci gyerekek — szemben máshol lakó társaikkal — miért maradtak ki a jutalmazásból. Mint kiderült, a helyi tankerületi központot nem tájékoztatták erről a lehetőségről, így ők nem intézkedtek időben. A Fővárosi Nagycirkusz a Vácért Lokálpatrióta Egyesület kérdéseire gyorsan válaszolva azt közölte, hogy ők a tankerületek irányítóját (a Klebelsberg Központot) értesítették. A központ eddig nem válaszolta meg az egyesület azon kérdését, hogy továbbították-e az információt — és, ha igen, akkor mikor — a váci illetékeseknek.

 

Mindenesetre a Váci Tankerületi Központ is gyorsan reagált, a lokálpatriótáknak írt tájékoztatása szerint az iskolákat a múlt héten értesítették a kitűnő tanulóknak járó lehetőségről. Ezt az információt a cirkusz is megerősítette írásban Makrai Zsoltnak, az egyesület alelnökének, akit arról is tájékoztatták, hogy postázták az ingyenes kuponokat a Váci Tankerületnek.

A Vácért Lokálpatrióta Egyesület köszöni a felek gyors intézkedését, egyben reméli, hogy jövőre is lesz ilyen jutalmazási lehetőség, melyről akkor már időben értesülhetnek a szülők.

Vissza az előző oldalra
 
   
 
Figyelmébe ajánljuk
Repült Vác alpolgármestere – közel millióért, luxusban
Miután megszavazta az önköltséges utazást közpénzen, busines classon utazott Japánba Mokánszky Zoltán
Tovább...
Mely képviselők randalíroztak???
Nyílt levél a kormánypártiak részére
Tovább...
Kamu volt a váci híd ígérete
Még nőhet is a Gödöllői út terhelése
Tovább...
 
             
Kapcsolat | Felhasználási feltételek
A Vácért Lokálpatrióta Egyesület hivatalos honlapja. Minden jog fenntartva. Copyright © 2011