Vissza a főoldalra  
 
 
 
   Keresés  
KüldetésünkGalériaSzavazás
Híreink
 
 
Négy év alatt ért célt a lokálpatrióta javaslat
Új forgalmi rend a Honvéd utcánál
2015.11.10.

November elejétől életbe lépett a Honvéd u. - Flórián u kereszteződésébe javasolt forgalmi rend változás. Még 2011-ben a Vácért Lokálpatrióta Egyesület elnöke javasolta az önkormányzatnak, hogy a 2-es úton délről érkezők balra behajthassanak a Flórián utcába. 

Ez ugyanis tehermentesíti a Báthori utcai csomópontot és az általános iskola környékén is csökkenthetné a várakozó kocsisort. A javaslat megvalósítása nehezen haladt előre, így a lokálpatriótáknak a döntéshozókhoz kellett fordulni kérdéseikkel, melyet többször tett meg képviselőjük, Ferjancsics László.

A szeptemberi képviselő-testületi ülésen is felmerült kérdésként a megvalósítás helyzete, majd egy hónap múlva a képviselők ezen elképzelés megvalósítását is engedélyezték, amikor felmentést adtak a bevételhez kötött szabályozás alól. A közlekedési lámpák átállítása és a szükséges jelzések elhelyezését követően a módosítás november első hetében életbe lépett. A lokálpatrióta Makrai Zsolt közlekedésmérnök arra kéri a közlekedőket, hogy a forgalmi rend változása miatt körültekintőbben közlekedjenek a 2-es út ezen kereszteződésében, valamint arra biztat mindenkit, hogy a város közlekedési rendjére vonatkozó javaslatokat a jövőben is juttassák el egyesületükhöz.

Vissza az előző oldalra
 
   
 
Figyelmébe ajánljuk
Balesetveszélyes 21 váci játszótér
Tojnak a testületi utasításra
Tovább...
Törölték a köztartozásmentesek adatbázisából Petőt
Az adóhatósághoz fordulhatnak az alpolgármester ügyében
Tovább...
Fördős titkolt és megsemmisített
Bírósági ítélet: nem titkolható a jegyzőkönyv
Tovább...
 
             
Kapcsolat | Felhasználási feltételek
A Vácért Lokálpatrióta Egyesület hivatalos honlapja. Minden jog fenntartva. Copyright © 2011