Vissza a főoldalra  
 
 
 
   Keresés  
KüldetésünkGalériaSzavazás
Híreink
 
 
A fidesz akart vácra menekülttábort
500 afgán hoztak volna
2018.03.13.

(Egyesületünk elnökének írása.)

Olvasom, hogy Fördős Attila polgármester és Krumplis Bence ma azzal riogatott Deákváron, hogy az egyik ellenzéki miniszterelnök-jelölt ezres nagyságrendben telepítene „illegális bevándorlókat a váci laktanya használaton kívüli részeibe.”

A néphülyítés helyett ajánlanám nekik, emlékezzenek vissza, hogy az első Orbán-kormány alatt éppen Vác fideszes parlamenti képviselője akart menekülttábort a váci laktanyába, 500 afgánnal. AZ akkori pártegyeztetésen a fideszen kívül mindenki elutasította a javaslatot. Idézem váci párttársukat:

„kb. 500 fő elhelyezéséről lenne szó… úgy gondolom, hogy a Belügyminisztériummal, ha erre befogadó szándék van, szerződést lehet kötni a tábor működtetési idejére… Természetesen azért kérem a várost egy ilyen jellegű döntés támogatására, mert a menekültek közül többen rendelkeznek letelepedési engedéllyel is, akik nem csak tábor területén tartózkodnának.”

A képen pózolók közül azok, kiknek már akkor is volt választójoga, nem tiltakoztak akkor a fideszes támogatású menekülttábor ellen!!! Most, amikor semmi alapja a váci menekülttábornak, riogatják a népet…

Vissza az előző oldalra
 
   
 
Figyelmébe ajánljuk
Repült Vác alpolgármestere – közel millióért, luxusban
Miután megszavazta az önköltséges utazást közpénzen, busines classon utazott Japánba Mokánszky Zoltán
Tovább...
Mely képviselők randalíroztak???
Nyílt levél a kormánypártiak részére
Tovább...
Kamu volt a váci híd ígérete
Még nőhet is a Gödöllői út terhelése
Tovább...
 
             
Kapcsolat | Felhasználási feltételek
A Vácért Lokálpatrióta Egyesület hivatalos honlapja. Minden jog fenntartva. Copyright © 2011